Notícies
 
PEFC a la Fira del Tap

Del 16 al 18 de juny a Cassà de la SelvaPEFC Espanya amb la col•laboració de PEFC Catalunya participarà a la Fira del Tap que tindrà lloc del 16 al 18 de juny de 2017 a Cassà de la Selva (Girona).

 

Així mateix, a l’estand número 6 de la Plaça de la Coma de Cassà de la Selva, PEFC Espanya, estarà informant dels beneficis econòmics, socials i ambientals que aporten la certificació PEFC a la fabricació i comercialització del suro.

 

Amb aquesta Fira, és té el propòsit de difondre, anualment, el seu ric patrimoni vinculat a la indústria del suro i el tap. Les suredes de les Gavarres no només han estat un espai natural de gran valor, sinó que han produït i encara produeixen, en part, la matèria primera per a l’elaboració de taps de vi, cava o xampany a les fàbriques dels pobles del voltant. Es dedicarà un cap de setmana a reivindicar el passat, el present i el futur del món surer, tot omplint-lo d’activitats que van des de la pela als debats sobre el futur del sector, passant pels maridatges, la demostració de l’ofici tal com era antigament.

 

Dins de les activitats de la Fira, a l’acte “Espai Debat: Oportunitats i reptes del sector industrial surer” que es celebrarà el dissabte 17 de juny a les 17h a la “Sala la Coma”, la Sra. Ana Belen Noriega, Secretaria General de PEFC Espanya; juntament amb el Sr. Joan J. Puig, President d’AECORK i el Sr. Jaume Palet, director comercial de Barnacork, parlaran sobre les oportunitats i reptes del sector industrial surer en la conjuntura econòmica actual, la competència de països com Portugal i l’aposta decisiva per la innovació.

 

Trobareu tota la informació en el següent enllaç: www.firadeltap.cat 

 

 

Arxius relacionats:
Programa Fira del Tap
 
 
   
 
 
PEFC - Informació legal - Tel. 93 574 70 39 - Fax 93 574 38 53 - info@pefc.cat - disseny web MONTAWEB.com