Notícies
 
Tap de fusta de freixe certificat PEFC

La nova fragancia de Puig “Agua de Lavanda” L’empresa Puig aposta per Pujolasos amb el tap de “Agua de Lavanda” en el seu centenari

  

Pujolasos, una empresa especialitzada en el desenvolupament i producció d’embalatges de fusta pels sectors de cosmètica i fragàncies, s’ha associat amb l’empresa Puig per produir un tap fet de fusta de freixe francès certificat PEFC per la seva última fragància.


Antonio Puig, és una de les empreses a nivell mundial més influents en la indústria del perfum i de la moda, que ha arribat al seu centenari. Puig i Pujolasos han treballat en un tap per un perfum d’edició limitada denominada “Agua de Lavanda”, que ha estat distribuïda entre la família Puig i les personalitats que van assistir a la celebració de l’esdeveniment.


Aquest tap personalitzat, està elaborat amb fusta de freixe francès certificat PEFC (Programa de reconeixement de Sistemes de Certificació Forestal). Àngel Pujolasos explica que "entre les múltiples opcions de decoració de la fusta, Puig ha optat per una personalització del logotip escollint un gravat de baix relleu, a fi de donar l’elegància del producte i realçar l’aspecte de tot el conjunt, projectant l’idea de longevitat i classe."
 

 
 
   
 
 
PEFC - Informació legal - Tel. 93 574 70 39 - Fax 93 574 38 53 - info@pefc.cat - disseny web MONTAWEB.com