Notícies
 
NOTA DE PREMSA

PEFC Espanya, a la Conferència Internacional sobre el sector surer convocada per MAGRAMALa Secretaria General de PEFC Espanya, Ana Belén Noriega, participarà com a ponent a la Conferència Internacional “Sureres i sector surer” que es celebrarà els dies 22 i 23 de gener de 2014 a la seu del Consell Superior d’Investigacions Científiques (Carrer Serrano 117, Madrid).


L’objectiu de la trobada, organitzada pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient a través de la Fundació Biodiversitat, es generar un espai d’intercanvi de coneixements sobre les potencialitats de l’ecosistema del suro. Espanya és el segon país productor de suro, i posseeix més de la meitat de superfície de suro mundial.
 

La intervenció que farà Ana Belén Noriega portarà com a títol Certificació de les sureres: mites i realitats, i tindrà lloc el dia 23 de gener, a la sessió anomenada “Silvicultura de les sureres, plans de gestió i certificació forestal”, que començarà a les 9:00.
 

PEFC, associació líder en certificació forestal a Espanya i en el món, ha certificat 1.694.000 hectàrees a escala nacional, de les quals 74.187 corresponen a masses mixtes i pures de sureres, distribuïdes entre Catalunya (13.738 ha) i Andalusia (60.449 ha).
 

Està previst que assisteixin a la Conferència més de tres-cents representants governamentals espanyols i europeus, científics i experts gestors, associacions empresarials i empresaris, i agents socials involucrats a la gestió del suro.

 

 
 
   
 
 
PEFC - Informació legal - Tel. 93 574 70 39 - Fax 93 574 38 53 - info@pefc.cat - disseny web MONTAWEB.com