Notícies
 
Nota de Premsa

PEFC Espanya rep el premi internacional al creixement de la certificació forestalÉs el tercer premi consecutiu que rep l’associació pel seu creixement a empreses que disposen del segell, que garanteix l’origen sostenible de la matèria primera.


El guardó, atorgat a la 18 Assemblea General de PEFC Internacional, reconeix el liderat de PEFC Espanya a l’impuls a la gestió sostenible i a la promoció de l’ús de productes forestals certificats.
 

L’associació de certificació forestal PEFC Espanya va ser distingida el passat 13 de novembre, amb un dels premis atorgats per PEFC Internacional en el transcurs de la 18 Assemblea General de l’organització, que ha tingut lloc a Kuala Lumpur (Malàisia).


PEFC Espanya va ser guardonada pel creixement aconseguit a la xifra de certificats de Cadena de Custòdia (CdC). 1.100 empreses e instal•lacions, agrupades en 650 certificats, disposen del segell PEFC que garanteix que la matèria primera amb la que treballen procedeix de boscos gestionats de forma sostenible. La major part es troba a Galícia, Catalunya i País Basc, i s’engloba en els sectors de serradors, rematants, fusta, construcció i arts gràfiques.


Segons Ana Belén Noriega, Secretària General de PEFC Espanya, “aquest nou guardó, el tercer consecutiu en creixement a les Cadenes de Custòdia aconseguit per l’associació, és un nou reconeixement a la petita i mitjana empresa forestal espanyola pel seu compromís amb la sostenibilitat, i significa l’ampliació de la base social de PEFC”.


En el mateix acte també van ser premiats PEFC França i MTCC (Malàisia) pel creixement experimentat en Cadena de Custòdia, i SFI (Sustainable Forestry Initiative), PEFC França i PEFC Polònia pel creixement aconseguit a la certificació de gestió forestal sostenible en el territori.
 

 

 
 
   
 
 
PEFC - Informació legal - Tel. 93 574 70 39 - Fax 93 574 38 53 - info@pefc.cat - disseny web MONTAWEB.com