Notícies
 
Nota de premsa

PEFC Espanya celebrarà el pròxim 1 d’octubre una Jornada Professional sobre: "Economia, Sostenibilitat i Boscos".PEFC Espanya celebrarà el pròxim 1 d’octubre a Madrid en el CaixaForum de Madrid (Passeig del Prado, 36, Madrid), un seminari de Cadena de Custodia dirigit a les empreses certificades, consultores i interessats a les novetats de la nova Norma de Cadena de Custòdia PEFC en la que s’integren tots els requisits del Sistema de Diligencia Deguda del EUTR

 

 

Durant la jornada s’ha organitzat una taula rodona i un seminari:

 

- Taula rodona (9:00 a 10:30): dirigida als professionals interessats a la mobilització i comercialització sostenible de productes forestals com oportunitats de creixement en els mercats i creació de llocs de treball lligats al medi natural. Els ponents seran representants de l’Ajuntament de Madrid, Forética, KNAUF Espanya i Grup SEUR, i la moderadora Ana Belén Noriega, Secretaria General de PEFC Espanya.

 

- Seminari (11:00 a 14:00): dirigida a professionals interessats en les novetats de la nova Norma de Cadena de Custòdia PEFC. Aquest seminari serà impartit per Michael Berger, Cap de la Unitat Tècnica de PEFC Internacional (amb traducció simultània) i Marta Salvador, Directora Tècnica de PEFC Espanya.

 

 

L’aforament és limitat. Es prega confirmació d’assistència a través del formulari o al telèfon 91 591 00 88.
  

 
 
   
 
 
PEFC - Informació legal - Tel. 93 574 70 39 - Fax 93 574 38 53 - info@pefc.cat - disseny web MONTAWEB.com