Notícies
 
PEFC Catalunya, a la Fira ECOVERD

FIRA DE COOPERACIÓ I SOSTENIBILITATPEFC Catalunya estarà present a la Fira d’Ecoverd, durant els dies 29 i 30 de juny de 2013 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona CCIB (Zona Fòrum).

 

PEFC comptarà amb un estand amb la intenció d’informar i promoure l’ús de la certificació forestal PEFC, tant en l’àmbit de la Gestió Forestal Sostenible com en el de Cadena de Custòdia.

 

L’entrada serà gratuïta amb prèvia inscripció abans. Entrada sense inscripció: 10€

 

La Fira ECOVERD es presenta com un referent internacional dedicada a la responsabilitat social en aspectes de cooperació, ecologia i medi ambient. Es situa dins el marc de la Setmana de l’Energia Sostenible 2013, i suposa la creació d’una fira d’àmbit internacional a Catalunya, que serà un model a seguir en els successius anys.

 

Aquesta fira té com a objectiu principal, la sensibilització social en temes d’ecologia, sostenibilitat i cooperació i a la vegada el canvi de consciència per a viure de manera coherent i ètica.

 

Durant el transcurs de la fira s’han preparat vàries activitats adreçades tant a públic professional com a la ciutadania en general:

 

1. Un programa de conferències realitzades per experts de les temàtiques de la fira, per enriquir a la ciutadania en temes d’ecologia i responsabilitat social.

 

2. Un programa de tallers pràctics per l’ús i aplicació de productes i eines d’aplicació en l’ecologia i en la construcció ecològica.

 

Per apuntar-te a una activitat s’ha d’omplir un formulari amb el teu nom i email.

 

 

Trobareu tota la informació així com l’actualitat que es vagi generant, en el següent enllaç: www.ecoverd.org

 

 
 

Arxius relacionats:
Nota de Premsa Fira ECOVERD
 
 
   
 
 
PEFC - Informació legal - Tel. 93 574 70 39 - Fax 93 574 38 53 - info@pefc.cat - disseny web MONTAWEB.com