Notícies
 
PEFC ESPANYA MEM̉RIA D'ACTIVITATS 2011

Promovent el desenvolupament rural des de la gestió sostenible dels boscosJa està disponible a la web, la Memòria d’Activitats 2011, en la que s’enumera les accions i campanyes que PEFC Espanya va desenvolupar l’any passat per celebrar l’Any Internacional dels Boscos.

 

A la carta de presentació, el President de PEFC Espanya, Francisco Rovira, fa balanç dels èxits aconseguits en el 2011, entre els quals es destaca el creixement de la certificació forestal en el nostre país i una major divulgació dels seus avantatges entre els agents socials.

 

La Memòria inclou declaracions de recolzament al treball PEFC per part dels agents del sector: associacions de propietaris, administracions públiques, empreses certificades, organitzacions de consumidors, associacions ambientalistes, etc., que treballen amb PEFC per promoure la ecoinnovació a la gestió dels boscos y la seva cadena de valor, i per potenciar el emplea verde en el món rural.

 

També es destaquen les activitats realitzades en el 2011 per promoure la creació de sistemes de planificació que dotin a la petita propietat eines de gestió àgils i adequades a la mida i tipologia del territori.

 

L'evolució de la certificació PEFC en Cadena de Custòdia, i el treball realitzat per potenciar la certificació como a garantia de sostenibilitat en els processos de contractació i compres verdes, que estan permetent que cada vegada més empreses incorporin la certificació en les seves polítiques de Responsabilitat Social Empresarial. En aquest sentit, es senyalen les sinergies establertes com entitats que fomenten la RSE: associacions de consumidors i usuaris, organitzacions promotores de la fusta i el suro d’origen sostenible i mitjans de comunicació.

 

De cara el pròxim Pla Estratègic 2012-2014, Francisco Rovira anima “a seguir amb les línees de treball iniciades, i afrontar les noves demandes i necessitats del sector per continuar la promoció de la sostenibilitat i la gestió activa dels boscos espanyols.”
 

Arxius relacionats:
PEFC ESPANYA MEM̉RIA D'ACTIVITATS 2011
 
 
   
 
 
PEFC - Informació legal - Tel. 93 574 70 39 - Fax 93 574 38 53 - info@pefc.cat - disseny web MONTAWEB.com